Logo

Fyldte citroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 fine gule citroner
1 ds sardiner i olie
50 g oliven
50-75 g smør
salt, sort peber
½ bundt persille
mynte eller basilikumblade til pynt.
 
Vask citronerne godt og skær et låg af (ca ¼ nede)
Skær en lille smule af enden af citronerne så de kan stå.
Tag frugtkødet ud med en kniv eller skarp ske.
Læg sardiner, oliven, smør og lidt af frugtkødet i en blender og kør 
maskinen kort 2-3 gange til massen er groft hakket.
Tilsæt hakket persille og smag til med salt, peber og evt lidt mere
citron til massen er frisk og syrlig i smagen.
Fyld dem (med top) med sardinmassen og læg de afskårne låg på.
Pynt med mynteblade eller små persillekviste.
Serveres stående på et salatblad med ristet brød eller flûtes til.
 
Tips: udelad oliven og brug istedet 2 hårdkogte æg og skift så persillen
ud med dild. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.876 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her