Logo

Fyldt gåsehals i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-2 gåsehalse
250 g hakket flæskekød
50 g røget spæk
gåselever
2 skiver formfranskbrød
mælk
1 æg
1 tsk karry
1 løg
1 spsk smør eller margarine
persille
merian
250 g kastanjer
       
Riv forsigtigt huden af gåsehalsen og luk skindet i den ene ende med en kødpind eller sy den sammen med bomuldsgarn.
Læg de afskorpede franskbrødsskiver i blød i så meget mælk, at de i løbet af 10 minutter har opsuget det hele.
Bland brødet i det hakkede kød sammen med hakket lever, æg og krydderier.
Løget skal rives fint, før det kommes i farsen.
Fyld farsen i gåsehalsen og luk på samme måde som i den anden ende af halsen.
Gnid dem med salt og læg i den gennemfugtede stegeso.
Skær et kryds i kastanjernes spidser og stil dem ned ved siden af halsen.
Steg det i ca. 1 time ved 220ºC, så skulle både fars og kastanjer være færdige.
I stedet for kastanjer kan der spises kartoffelmos til gåsehalsen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her