# Ingredienser
500 g  lyssejfilet eller torskefilet. 
1 spsk  hvedemel - kan variere lidt efter hvor "vandet" fisken er. 
1 strøgen spsk  kartoffelmel 
1 løg 
1 æg 
salt og peber 
mælk eller endnu bedre fløde. 
lidt danskvand 
svinefedt og margarine til stegning 
* Tilberedning 
Hak fisken i en kødhakker med de øvrige ingredienser (dog ikke svinefedt og margarine, da det er til stegning). 
Sæt farsen i køleskab i ca 30 min.
Form fiskefrikadeller med to skeer.
Smelt ½ svinefedt og ½ margarine på en pande. 
Der skal være så meget fedtstof at frikadellerne ca har fedt op til midten. 
Så spar ikke på fedtet. 
Steg dellerne ved vekslende varme til de er flotte og gyldne. 
  
Her får du super fiskefrikadeller med sprød skorpe.