Logo

Flæskesteg med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 svinekam på 1 ½ kg
1 dl friske krydderurter (fx timian, persille, merian)
Salt
peber
2 laurbærblade
½ dl svinebouillon

Rids sværen og skær svær sværlaget løs fra stegen.
Fordel de finthakkede krydderurter på spæklaget.
Kom spæklaget tilbage på stegen så det dækker krydderurterne.
Kom stegen i et ovnfast fad og sæt den i en kold ovn, som derefter
skrues op på 200°C.
Steg flæskestegen 1 ½ time, til centertemperaturen er 65°C.
Når halvdelen af stegetiden er gået, kommes bouillon i fadet.
Den bruges til sauce efter stegningen.
Jævn skyen til sauce og servér med kogte græntsager og kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her