Logo

Stegte ris med æggestrimler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

825 g ris
400 g løg
5 fed hvidløg
5 porrer
5 peberfrugter
750 g hvidkål
¾ dl olie
1 spsk karry
625 g kogt skinke i tern
5 æg
lidt mælk
250 g rejer
kinesisk soya
 
Kog risene (evt. dagen før).
Hak løg, hvidløg, porrer og peberfrugter.
Skær hvidkålen i strimler. Svits grønsagerne i olie tilsat karry i 4-5 min.
Tilsæt kogte ris og skinketern.
Varm retten igennem.
Lav en omelet af æg og mælk rydret med salt og peber.
Skær omeletten i tynde strimler.
Tilsæt omelet og rejer til de stegte ris.
Dryp med soya inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her