Brug 3-5 forskellige grønsager. Skær dem i lige store bidder, så små som muligt (½x2 cm). 
Tilbered højst 5 kopper samtidigt. Ikke alle grønsager behøver lige lang tids varme. 
Nogle bør forkoges og andre kommes i til allersidst.
 
Forkoges:
Tykke asparges, broccoli, gulerødder, blomkål, rosenkål, grønne bønner
 
1-2 minutter i ½ liter vand. Kommes siden i isvand og klappes tørre, inden de kommer i wokken.
 
Anvendes direkte:
Tynde asparges, diverse kål, selleri, lange kinesiske bønner, majskorn, svampe, paprika (rød, gul, grøn, sort), løg, peberfrugter,  agurk,  courgetter, vandkastanjer (konserverede), bambusskud (konserverede)
 
Anvendes sidst: 
Bønnespirer, salat, spinat
 
Saucen:
2 spsk  tør sherry (fino)
1 spsk  østerssauce
½ tsk  sesamolie
½ tsk  sukker
2 knuste hvidløgsfed
1 tsk  reven ingefær
1 spsk  fiskesauce (Nam Pla) 
2 spsk  madolie 
1 tsk  Maizena i vand
 
1. Alle ingredienser blandes, med undtagelse af Maizena-vandet. 
Wokken sættes på højeste varme. Kom olie i. 
Ingefær og hvidløg friteres i nogle få sekunder. 
Tilsæt de forkogte grønsager, siden resten. 
Steger 2 minutter, hvorefter saucen tilsættes.
Husk at røre om hele tiden (stir-fry). 
Når blandingen koger op, tilsættes Maizenavandet. 
Til allersidst tilsættes bladene.