Logo

Mandelbund med chokolade og sorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g smuttede mandler
200 g sukker
1 ½ spsk hvedemel
¼ tsk bagepulver
¼ tsk salt
4 store æg.
 
Desuden:
100 g mørk chokolade
1 dl piskefløde
 
Tilbehør:
hindbærsorbet eller jordbær is og lidt citron melisse til pynt.
 
Hak mandlerne meget fint i en blender sammen med halvdelen af sukkeret.
Pisk æggeblommer og resten af sukkeret skummende.
Bland mandler hvedemel bagepulver og salt og rør det i æggeblommerne.
Pisk hviderne stive og vend dem i med en dejskraber.
Fordel dejen i en smurt bradepande 20x30.
Bradepanden kan også fores med bagepapir.
Bag bunden i 20 minutter ved 200ºC på midterste ovn ribbe.
Afkøl bunden og skær den ud i passende portionsstørrelser.
Smelt chokoladen med fløden i en lille gryde.
Smør det på tærtebundene og lad det stivne en times tid.
Server bunden med sorbet til og pynt med citronmelisse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her