Logo

Fransk fiskeret i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g fiskefileter
2 spsk smør
½ tsk mild paprika
1 spsk hakket persille
saft af ½ citron
2 dl hvidvin
1 spsk hvedemel
1 dl reven ost
       
Rør smørret sammen med paprika og hakket persille og smør den gennemfugtede stegeso med blandingen.
Skyl og tør derefter fiskefileterne og læg dem i gryden.
Drys salt og peber på og dryp citronsaften over.
Hæld 1 dl hvidvin ved og kog fiskefileterne under låg i ca. 45 minutter
ved 220ºC.
Rør melet ud med resten af vinen og jævn med det.
Drys reven ost over og lad gryden stå uden låg, til osten begynder at
smelte og gyldne.
Spis hvide kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 498 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her