Logo

Helstegt rødspætte/skrubbe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 flåede fisk a 200-250 g
1 bdt persille
2 citroner
250 g smør
50 g margarine
rugmel
500 g kartofler

Rens og skyl fiskene.

Vend dem i rugmel.
Smelt 50 g smør og 50 g margarine på en stor pande.
Når fedtstoffet tager farve steges fisken 6-7 min. på hver side.
Start med skindsiden.
Tag fiskene af og smelt 200 g smør til sauce.
Anrettes på varm tallerken og krydres med salt og peber.
Pyntes med frisk citron og persille og serveres med nye, kogte kartofler, der vendes på panden i det smeltede smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.787 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her