Logo

Grynsupper

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50-70 g gryn - byg- ris eller sagogryn
1 l vand
ca. 1 dl sød saft
citronsaft
syltetøj el. frugt
sukker efter smag
 
Grynene koges fra ½-1 time efter deres beskaffenhed.
syltetøj kommes i og suppen gives et opkog før den smages til.
I stedet i stedet for syltetøj kan bruges frisk frugt som koges i suppen ca. 10 minuter før anretningen eller udblødt tørfrugt som koges i suppen ca. ½ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.595 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her