Logo

Sildesalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kogte sild uden ben lægges, delt i pæne stykker, lagvis i en glasskål med agurk, tomater, kogte kartofler og kogte æg i skiver, samt fine terninger af løg og æble. Overhældes med en marinade af eddike, lidt vand, sukker, salt, peber og Worcestersauce. Drysses med skåret purløg og pyntes med den kogte rogn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her