 
 
   
Vi har taget den milde
og cremede burrata ost og pakket den ind i pizzadej og derefter stegt det hele
i airfryeren. Dette er festretten, du har ventet på.
10 min forberedelse. 12
min kogetid. 4 portioner
 
# Ingredienser
250 g pizzadej fra frost, optøet
mel, til afstøvning
75 g soltørret tomatpesto
¼ kop friske basilikumblade
150 g burrata
ost 
60 g saltet smør, smeltet
Balsamicoeddike til servering (valgfrit)
Grøn salat, til servering (valgfrit)
 
* Tilberedning
Rul dejen ud på en meldrysset overflade til en rund skive 
på 30 cm diameter
Fordel med pesto, efterlad en 6-8 cm kant. 
Arranger basilikumblade over pestoen og placer burratakuglen
i midten. 
Pensl det blotlagte pizzadej med smeltet smør. 
Fold dejen over burrataen for at lave en pakke, 
rul derefter om på samlingen for at forsegle.
 
Læg i kurven på en airfryer og pensl det hele med smeltet
smør. 
Luftsteg ved 170 °C i 10-12 min eller til dejen er gylden.
Server med balsamicoeddike og en salat, hvis det ønskes.
 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
 Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------