Logo

Marinert lammekjøtt 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g benfri lammekød
4 spsk olie
saft af ½ citron
2 tsk timian
¼ tsk salt
¼ tsk grovmalet peber
smør til stegning

Lammekødet skæres i terninger.
Bland olie, saft af citron, timian, salt og grovmalt peber.
Læg kødet i marinaden og sæt det i køleskabet 1 til 12 timer.

Svits kødet i smør i stegepande på middels varme.
Skru ned varmen og la det surre videre i et til to min.
Terningerne skal ha fin farve udenpå og være lys rosa indeni.

Serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her