Logo

Markaronigratin med kalkunbacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g kalkunbacon
2 spsk olivenolie
3 gulerødder
2 grønne peberfrugter
2 courgetter a ca. 300g
400 g makaroni
1 l. vand
75 g smør/margarine
50 g hvedemel
5 dl mælk
2 æg
125 g reven mozzarella
 
Skær baconskiverne i smalle strimler og rist dem på en pande i den varme olie.
Læg dem over på et stykke køkkenrulle.
Skær gulerødderne i skiver.
Fjern stilk og frøstol fra peberfrugterne og skær dem i strimler.
Flæk courgetterne to gange på langs og skær dem i terninger.
Bland urterne og rist dem i olien fra baconen under omrøring i 4-5 minutter.
Krydr dem med salt og peber.
Bræk makaronien i mindre stykker og kom dem i en gryde med letsaltet vand.
Lad dem koge i 10 minutter.
Rør, så de ikker klæber sammen. Hæld vandet fra.
Kom dem i et ovnfast fad og bland med urterne.
Drys det med baconen.
Bag smør og hvedemel sammen og pisk mælken i lidt efter lidt.
Lad det koge igennem, tag gryden af og rør æggene i et ad gangen.
Krydr opbagningen mad salt og peber, fordel den over fadet og drys med ost.
Bag retten på næstnederste rille i ovnen i ca. 50 mim. ved 190ºC.
Server straks.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 582 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her