Logo

Lammekoteletter med mozzerella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 dobbelte lammekoteletter
1 spsk olivenolie
½ tsk salt
Peber
6 kviste frisk basilikum
8 grønne oliven
8 skiver mozzarella
8 skiver citron
frisk basilikum til pynt

Tør koteletterne med køkkenrulle.
Varm olivenolien i en stegepande og kom koteletterne i.

Steg dem ca. 3 min. på hver side, de skal være pænt brune.
Lammekoteletter kan med fordel være lidt rosa inden i.

Drys med salt og nymalet peber.
Hak den friske basilikum og drys den over koteletterne.

Læg et låg over stegepanden og eftersteg koteletterne i 1-2 min.
Skær imens de grønne oliven i skiver.

Anret koteletterne på et stort fad.
Pynt dem med mozzarella, oliven, citron og basilikum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 499 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her