Logo

Pasta med bacon og cherrytomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pakke bacon i skiver.
½ chili
4-6 fed hvidløg.
paprika.
oregano.
1 dåse koncentreret tomatpure.
ca 4 dl piskefløde.
evt. 15 halverede cherrytomater.
500 g pasta.
Revet ost eller revet parmasan.
 
Klip baconen ud i små stykker og svits på panden til de er sprøde, mens pastaen koger. Hak chilien fint og svits dette på panden sammen med de pressede fed hvidløg, paprika, oregano og de halverede cherrytomater.
Bland piskefløden med tomatpure og hæld dette på panden sammen med den kogte pasta.
Rør rundt i retten ved høj varme til fløden ikke er flydende mere og retten er klar til at servere med revet parmasanost, flûte og salat.
Tips: Man kan supplere retten med forskellige grønsager, fx. broccoli. Ligesom man kan tilføje kyllingebryst i tern. Man kan justere indholdet af chili og hvidløg alt efter smag.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 979 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her