Logo

Tips: Om avocado

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det bedste er at købe sine avocadoer, medens de stadig er hårde, og så lade dem modne derhjemme.
Ved stuetemperatur vil det oftest tage 3-4 dage, men skal det gå lidt stærkere kan man "speede" modningsprocessen op ved at lægge avocadoen i en papirspose sammen med et æble.
En anden god regel er at vælge avocadoer, hvorpå der stadig sidder et lille stykke stængel, dette tyder på at avocadoen er skåret af træet, og stænglen beskytter frug­ten mod råd.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.456 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her