Logo

Sommerfrisk kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-2 spsk smør eller margarine
4 stykker kyllingebryst a 90-100 g
1 fed hvidløg
2 gulerødder
2 squash
1 dl letmælk
2 tsk Maizena
1 tsk frisk hakket basilikum
½ tsk salt
½ tsk paprika
⅓ tsk friskkværnet sort peber
2 spsk reven parmesan

Dup kyllingestykkerne tørre.
Opvarm fedtstoffet på en pande, gerne med teflonbelægning.
Brun kyllingestykkerne i fedtstoffet, og lad dem efterstege, til de er helt gennemstegte. Tag kødet op og hold det varmt.
Pres hvidløget på panden.

 

Skræl gulerødderne.
Skær gulerødder og squash i strimler.
Steg grønsagerne på panden ved svag varme, til de er møre, ca 5 min.
Bland mælk, Maizena, basilikum, salt og paprika i en lille skål.
Hæld det over grønsagerne på panden, lad det hele få et opkog, så det jævner.
Læg kyllingen ovenpå grønsagerne.
Smag til med peber, og lad det hele blive varmt.
Drys parmesanost over, og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her