Logo

Grønlangkål fra Thy

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Magert røget flæsk
Magert fersk flæsk
2 laurbærblade
3 hele løg
10 peberkorn
500 g frosset grønkål
2 ½ dl piskefløde
2 store kogte kartofler
25 g smør
Salt og peber
Tilbehør: Små brunede og hvide kartofler og iskoldt øl
 
Flæsket koges i vand tilsat laurbærblade, løg og peber­korn i ca. 30 min.
Imens rives kartoflerne og kålen tøs op i lidt af den røgede suppe.
Smørret smeltes ien tykbun­det gryde og piskefløden tilsættes.
Grønkålen kommes i gryden sammen med de revne kartofler og det hele varmes godt igennem.
Hvis grønkålen bliver for tyk kan spædes med lidt røget suppe, smag til med salt og peber.
Server retten med flæsket, tilbehør og øl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.454 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her