Logo

Kalvefrikasse med asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Saucen i denne frikasse er meget tynd, men jeg synes, det gør retten "lettere". Den kan naturligvis vnes efter behag.
 
800 g kalvebov
3 spsk extra jomfruolivenolie
2 løg
2 fed hvidløg
800 g kartofler
4 gulerødder
1 bdt hvide asparges
1 romaine salat
1 bdt dild
½ l. vand
½ l. piskefløde
Saft af 2 citroner
Reven muskatnød, salt, hvid peber
 
Skær kalveboven ud i store klodser a ca. 4 x 4 cm.
Brun dem let i olivenolie.
Hak løg og hvidløg og tilsæt.
Rør rundt i gryden et par minutter og tilsæt vand, fløde, citronsaft, muskatnød, salt og peber.
Bring retten i kog og lad småsimre i ca. en halv time.
 
Tilsæt skrællede kartofler og gulerødder i grove skiver og lad simre, til kartoflerne er møre.
Skræl de hvide asparges og skær dem i store stykker
Snit romaine salat og dild og tilsæt sammen med asparges.
Lad frikasseen simre et par minutter yderligere, til aspargesene er møre, og server straks med godt brød en masse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.776 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her