Logo

Kartoffelgratin i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kartofler
200 g kogt skinke
75 g smør eller margarine
2 spsk hvedemel
2 ½ dl mælk
1 ¼ dl fløde
175 g schweizerost
50 g smør eller margarine
1 knsp. stødt muskat
       
kog kartoflerne med skrællen på og pil dem.
Skær dem i skiver og læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Skinken skæres i små terninger, der drysses på.
Lav en sauce af fedtstof, hvedemel, mælk og fløde.
Små ostestykker kommes i og smeltes i saucen.
Smag den til med muskat og salt.
Hæld dejen over skinken i gryden.
50 g smør lægges på i klatter, og gratinen bages i ca. 1 time ved 220ºC.
Server grøn salat med tomatskiver i til denne gratin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her