Logo

Spansk tomatsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

600 g modne røde tomater
1 stort løg
2-3 fed hvidløg
1 lille rød peberfrugt
3 spsk olivenolie
¾ l grønsagsbouillon
1 laurbærblad
1 kvist frisk timian
1 tsk mild paprika
1 tyk skive daggammelt franskbrød uden skorpe
salt og peber

Skold og flå tomaterne. Halver tomaterne, pres dem fri for kerner og skær tomaterne i terninger. Pil og hak løg og hvidløg. Skær peberfrugten i små terninger. Svits det hele 5-6 min. i en gryde i olien ved jævn varme og jævnlig omrøring, så det ikke bliver mørkt. Tilsæt tomaterne og svits dem, til en del af væden er fordampet. Tilsæt bouillon, laurbærblad, timian, paprika og brødet skåret i små tern. Lad suppen koge ca. 15 min. under låg. Pisk den igennem og smag til med salt og peber.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.065 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her