
2 blæksprutter (10-armede) 
5 grønne eller røde chili 
1 lille rødløg 
2 stilke citrongræs 
1 spsk  friske korianderblade 
½ tsk salt 
1 limefrugt eller 1 lille citron
*
Flæk blæksprutterne på langs. 
Rens dem og skyl dem grundigt i koldt vand. 
Del de halve blæksprutter i kvarte. 
Rids blæksprutte stykkerne på kryds og tværs med en skarp kniv. 
(Som var det en culottesteg !) 
Skær blæksprutterne i stykker på ca. 3 x 5 cm. 
Hak rødløget groft. Skær citrongræs stilkene i tynde skiver. 
Hak korianderblade og chili groft. Pres saften ud af limefrugten eller citronen.
Kog ca. 3 dl  vand og hæld det over blækspruttestykkerne. 
Disse vil nu krølle sig sammen. Hæld vandet fra efter ca. ½ minut. 
Tilsæt salt, rødløg, lime- eller citronsaft, chili og korianderblade. 
Bland det hele godt sammen. 
Servér retten på en bund af salatblade.