Logo

Rodfrugtsuppe med kogt hamburgerryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kartofler i 1 cm store tern
4 grofthakkede løg (ca. 240 g)

200 g persillerod i 1 cm store tern
200 g pastinak i 1 cm store tern
1 fennikel i 1 cm store tern
1 spsk olie
10 dl vand
4 spsk kyllingefond eller 3 bouillonterninger
½ tsk majsstivelse
1 dl letmælk
1 tsk groft salt
¼ tsk peber
3 spsk purløg gerne frossen
 
Svits grønsagerne i olien uden at brune.
Tilsæt fond og vand og lad det koge ved jævn varme i 20 min.
Blend lidt mere end halvdelen af grønsagerne sammen med lidt af suppen. Hæld den blendede suppe tilbage i gryden og kog den igennem et øjeblik. Jævn suppen med majsstivelse rørt ud i letmælk.
Smag til med salt og peber.
Tilsæt purløg lige inden servering.
Serveres med kold kogt hamburgerryg og rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her