Logo

Pighvar - Fjordrejer - Asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
4 stk pighvarfilet a ca. 80 g
2 hvide aspar­ges
4 grønne asparges
100 g pillede fjordrejer
50 g fjordrejer med skal
2 dl fløde
2 dl mælk
1 dl hvidvin
2 dl fjord­rejefond
1 dl hønsefond
Smør
1 skalot­teløg
1 fed hvidløg
Olie
 
Steg pighvarfileterne i klaret smør.
Skræl de hvide asparges fra hovedet og ned, knæk dem og gem enderne.
Nip de grønne asparges og knæk dem på samme måde.
Kog de hvide og grønne asparges i smør.
 
Suppe: Sauter hakket skalotteløg og hvidløg samt aspargesender.
Hæld hvidvin på, redu­cer, kom reje- og hønsefond på og kog ned til det halve.
Tilsæt mælk og fløde og monter med smør.
 
Anretning: Læg de friske fjordrejer i en dyb tallerken med aspargeshovederne.
Sæt pig­hvarfileten ovenpå og hæld suppen ved.
Steg fjordrejer med skal i en gryde med varm olie og drys dem på toppen til sidst.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 779 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her