Logo

Zucca gialla in marinata

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg græskar med gult frugtkød eller squash
2-3 spsk hvedemel
olie eller friturefedt til udbagning
3 spsk finthakket basilikum
1 fed finthakket hvidløg
3 spsk hvidvinseddike
salt og peber
 
Græskar skrælles og befries for kerner.
Skæres i 3 cm tykke stykker og derefter i tynde skiver.
Opvarm olien.
Vend græskarskiverne i hvedemel og drys overskydende hvedemel af.
Steg dem gyldne i den varme olie.
Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir eller køkkenrulle.
Læg skiverne i et fad i lag sammen med den finthakkede basilikum.
Kog det finthakkede hvidløg op med eddike og krydr med salt og peber. Blandingen hældes over græskarskiverne og fadet stilles på køl 3-4 timer.
Server som tilbehør til fx kalv eller som en appetitvækker inden forretten. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.821 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her