Logo

Gulerodsboller - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er en opskrift på nogle lækre gulerodsboller uden sukker, som er diabetikervenlige. Hvedemelet kan erstattes af andre typer mel. Bollerne er lette at lave og smager dejligt, især lune fra ovnen.

 

5½ dl lunkent vand
50 g gær
½ tsk salt
2 spsk olie
250 g revne gulerødder
1½ dl solsikkekerner
1 kg hvedemel (kan erstattes helt eller delvis af f.eks. speltmel eller fuldkornsmel


æg til pensling

Det hele blandes og æltes godt, ca. 10 min.

Hæver lunt og tildækket med et viskestykke ca. 1 time.
Formes til 24 boller og hæver 20 min.

Pensles med æg og bages ved 210ºC i 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.979 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her