Logo

Rød løgmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nyd denne marmelade sammen med ost eller som tilbehør til vildt eller en gammeldags grydestegt kylling eller unghane.
 
500 g skalotteløg
100 g solbær
2 spsk honning
3 spsk rødvin
1-2 spsk rødvinsvinaigre
 
Snit løgene groft og kom alle ingredienser i en gryde.
Lad småsim­re ½-1 time.
Smag marmeladen til med rødvinsvinaigre eller honning, da sød­men/syrligheden kan variere alt efter solbærrenes sødme og modenhed.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her