Logo

Inbagte rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 butterdejsplader firkantede
100-200 g rejer efter behag
1 pakke pikant ost
1 glas champignon
 
Kog det hele sammen i en gryde, smag til med salt og peber.
Rul butterdejspladerne ud til firkanter.
Kom fyldet på butterdejspladen og fold den til en trekant.
Luk kanterne med en gaffel.
Bages ved 200ºC til butterdejen er gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.263 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her