Logo

Kalkunbryst fyldt med appelsin og estragon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
1 kalkunbryst uden skind, ca. 1 kg
1 appelsin, gerne økologisk
1 rød chili
1 potte estragon
2 spsk sukker
Salt
 
Skær skallen af appelsinkødet og blend den med den røde chili.
Skær appelsinkødet i store tern og stil til side.
Hæld noget af appelsinsaften i en gryde med hakket skal, chili og sukker og lod simre, til skallen er mør.
Bland med appelsinkød og finthakket estragon
Skær kakunbrystet op i siden og bred det ud.
Smør appelsinfyldet på og rul kalkunbrystet sammen.
Snør med kødsnor, læg brystet i en bradepande med lidt vand og krydr med salt.
Bag det i ovnen ved 180ºC i ca. 1 time.
Dryp det af og til med lidt væde.
Server med ristede kartofler og en krydret salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.174 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her