Logo

Dyresteaks med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dyresteaks
salt
peber
1 tsk enebær
2 spsk smør
1 spsk olie
2 ½ dl piskefløde
2 dl bouillon
jævning

Tilbehør:
½ kg champignoner
200 g sukkerærter
2 spsk smør
salt
peber

Gør svampene i stand og skær dem i skiver eller kvarte.
Rist dem 4-5 min i smørret og kom delte sukkerærter i de sidste par min.
Sæt det til side.

Krydr kødstykkerne med salt og peber og knuste enebær.
Brun dem først i smør og olie på en pande.
Dæmp varmen og steg dem endnu 4-5 min.
Tag dem af panden og lad dem trække under folie.

Hæld bouillon og fløde på panden og kog det godt igennem.
Jævn evt. og smag til.

Små ovnstegte kartofler kan yderligger serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 997 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her