Logo

Kinesiske æggekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk smør
125 g champignoner
2 forårsløg
1 porre med top
4 æg
100 g friske bønnespirer
2 spsk kartoffelmel
1 knsp salt
olie til stegning

Tilbehør:
4 dl løskogte ris
150 g rejer
2 spsk soja
1 spsk citronsaft
salt
citronbåde til pynt

Rist de fintskivede champignoner i smør. Tilsæt den fintsnittede porre og de snittede forårsløg og rist dem med i ca. 5 min. pisk æggene med 2 spsk kartoffelmel og 1 knsp. salt. Bland de ristede champignoner og porrestykker i sammen med friske bønnespirer. Varm lidt olie på en pande, dæmp varmen og steg 1 stor eller 2 små æggekager, til æggemassen er helt stivnet. Anret på tallerkener eller fad med en salat af kogte ris, rejer og fintstrimlet salat, der er dryppet med en marinade af soja og citronsaft. Garner med citronbåde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her