Logo

Oksebov med grønsager og tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg oksebov
1 spsk jomfruolivenolie
½ spsk smør
4 mellemstore løg
½ kinakål
4 fed hakket hvidløg
1 lille bdt hakket persille
2 ds hakkede tomater med oregano og basilikum
3 spsk æblecidereddike
1 smuldret grønsagsbouillonterning
evt. hvedemel til jævning
groft havsalt og groft peber
       
Dup kødet tørt og skær nogle snit i fedtkanten.
Brun herefter kødet i fedtstoffet i en stegegryde eller en dyp pande ved jævn varme og krydr med salt og peber.
Tag kødet op og kasser stegeskyen.
Skær nu løgene i grove både og kinakålen i tynde strimler på tværs.
Læg alle de friske grønsager i bunden af gryden, hæld tomaterne på og tilsæt eddiken og bouillonterningen.
Læg stegen oven på alt dette og bring retten i kog under låg.
Dæmp varmen og lad retten småkoge i ca. 2 timer, eller til stegen er mør.
Tag nu kødet op og hold det varmt.
Jævn evt. den gode sauce med hvedemel udrørt i lidt vand og smag til med salt og peber.
Skær stegen ud på tværs af kødfibrene.
Server pasta til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.524 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her