Logo

Græskarsuppe med morgenfrue

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g løg
½ rød chili
500 g skrællet græskar
25 g smør
1 l hønsebouillon eller anden lys bouillon
½ dl piskefløde
2 spsk friske morgenfruekronblade eller 1 spsk tørrede
salt, timian og evt. spidskommen
 
Skær løgene i skiver.
Skrab kernerne ud af chilien, men skær den ikke i stykker.
Skær græskarret i strimler.
Svits løgene halvbløde i smørret.
Tilsæt chili, morgenfruekronblade, græskar og bouillon.
Kog det mørt under låg på godt en halv time.
Tag chilien op.
Purer det hele, evt. delt i to portioner, i foodprocessor, og kom det tilbage i gryden.
Varm suppen op med piskefløden og smag til med salt, timian og spidskommen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her