Logo

Tomatconfit - Tomat Confit

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 bøf tomat
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 kvist timian
1 dl hvidvin
lidt sukker
 
Tomaten befries for kerner og blendes med skalotteløg og hvidløg.
Massen sauteres med timian og sukker.
Hvidvin tilsættes og reduceres til der ingen synlig væske er.
Smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.695 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her