Logo

Fisk i fad med tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g filet af sej, torsk, kuller eller anden hvid is'>fisk

Tomatsauce:
2 tsk olivenolie
1 stort, finthakket løg (125 g)
1 dåse hakkede, flåede tomater
2 spsk kapers
½ tsk tørret timian
1 tsk salt
Peber
Evt. et finthakket fed hvidløg

Bønnesalat:
300 g grønne bønner (gerne frost)
1 stor, rød peberfrugt (150 g)
2 tsk olivenolie
2 tsk vineddike
½ tsk salt
Peber

Tilbehør:
Pasta, beregn 100 g tør pasta eller 125 g frisk pasta pr. pers.
Godt brød

1. Tænd ovnen på 200°. Skær is'>fiskefileten i fire lige store stykker og læg disse i et ildfast fad.

Tomatsauce:
1. Varm olien op i en gryde og svits løget heri i et par minutter.
Bland de flåede tomater, kapers, timian, salt, peber og evt. hvidløg med løget og hæld saucen over is'>fisken.
2. Stil fadet midt i ovnen og bag retten i 20 min.

Bønnesalat:
1. Kog bønnerne i 1-2 min. i letsaltet vand.
Lad dem køle af under koldt vand og lad dem dryppe godt af i en sigte.
Skær peberfrugten i små tern og bland disse med bønner, olie, vineddike, salt og peber i en skål.
Anret salaten på et fad eIler i en pæn skål.
2. Server bønnesalaten til is'>fiskeretten med pasta og godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her