Logo

Tigerrejer i mild chili- og hvidløgssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 4 personer:

12 tigerrejer
2 fed hvidløg
½ chili
2 bundter koriander
2 ½ dl madfløde

Rens chilien og hak hvidløg, chili og koriander.
Rejer, hvidløg og chili ristes på en varm pande.
Rejerne tages af efter få minutter, og der hældes madfløde ud over hvidløg og chili. Koriander tilsættes og rejerne lægges op i det hele.
Spis meget gerne brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.385 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her