Logo

Tzatziki med agurk og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tzatziki med agurk og tomat

6 pers.

 

7 dl yoghurt naturel
1 agurk
3 spsk frisk dild
1 fed hvidløg
1 tomat
salt og peber

Beklæd indersiden af en si med tre lag køkkenrulle.

Placér den over en skål og hæld yoghurten i sien.

Lad den stå og tykne i 2 timer.
Riv agurken groft.

Kom agurkestrimlerne i en anden si og lad dem stå i 2 timer for at dryppe af. Herefter presses det sidste væde ud af agurkestrimlerne.
Bland agurk, hakket dild og presset hvidløg sammen med yoghurten.

Hak tomaten meget fint og kom stykkerne i tzatzikien (hvis en traditionel tzatziki ønskes, udelades tomaten simpelthen).

Smag til med salt og peber.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her