
 
I Italien er pasta en forret, der lægger "bunden'; så
man kun skal have lidt kød og grønsager til hovedret. Den hjemmelavede pesto er
det vigtigste i "Trenette al pesto'; og den er nem at tilberede. 
4 personer. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca. 10 min. 
#
400 g båndspaghetti 
Pesto: 
1 bundt frisk basilikum 
1¼ dl olivenolie 
2 spsk pinjekerner 
3 fed hvidløg 
salt og peber 
1 stykke parmesan eller pecorino 
*
Kom basilikumblade, olie, pinjekerner, pillede hvidløgsfed
og et nip salt i en blender. 
Blend det til en ensartet masse, og rør 2-3 spsk reven ost
i. 
 
Kog pastaen al dente efter pakkens anvisning. 
Dryp den af i et dørslag, og hæld den i et varmt
serveringsfad. 
Vend pestosaucen i den varme pasta, og server straks med
friskkværnet sort peber og ekstra revet ost til. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin