Logo

Pasta med pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med pesto

 

I Italien er pasta en forret, der lægger "bunden'; så man kun skal have lidt kød og grønsager til hovedret. Den hjemmelavede pesto er det vigtigste i "Trenette al pesto'; og den er nem at tilberede.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca. 10 min.

#

400 g båndspaghetti

Pesto:

1 bundt frisk basilikum

1¼ dl olivenolie

2 spsk pinjekerner

3 fed hvidløg

salt og peber

1 stykke parmesan eller pecorino

*

Kom basilikumblade, olie, pinjekerner, pillede hvidløgsfed og et nip salt i en blender.

Blend det til en ensartet masse, og rør 2-3 spsk reven ost i.

 

Kog pastaen al dente efter pakkens anvisning.

Dryp den af i et dørslag, og hæld den i et varmt serveringsfad.

Vend pestosaucen i den varme pasta, og server straks med friskkværnet sort peber og ekstra revet ost til.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her