140 g blødt smør
90 g flormelis
6 spsk kakao
2 pasteuriserede æg
200 g digestive kiks (knuste)
100 g tørrede abrikoser
100 g tørrede figner
100 g dadler
100 g smuttede hakkede mandler
200 g kokosmel
200 g havregryn
Overtræk:
200 g smeltet chokolade
100 g smør
De tørrede frugter skæres i mindre stykker.
Alle ingredienserne hældes i en røremaskine, og når det er rørt godt
sammen, hældes massen over i en bradepande beklædt med film, og den
trykkes jævnt ud.
Formen sættes i køleskabet og afkøles mindst 2 timer, den kan sagtens
stå et døgn i køleskab.
Overtræk: Chokolade og smør smeltes over vandbad, og når det er
smeltet, hældes det over müslimassen.
Formen sættes i køleskabet og er klar til brug, når chokoladen er
størknet.
Skæres ud i barer på 10x2 cm.