Logo

Müslibar med havregryn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

140 g blødt smør
90 g flormelis
6 spsk kakao
2 pasteuriserede æg
200 g digestive kiks (knuste)
100 g tørrede abrikoser
100 g tørrede figner
100 g dadler
100 g smuttede hakkede mandler
200 g kokosmel
200 g havregryn
 
Overtræk:
200 g smeltet chokolade
100 g smør
 
De tørrede frugter skæres i mindre stykker.
Alle ingredienserne hældes i en røremaskine, og når det er rørt godt
sammen, hældes massen over i en bradepande beklædt med film, og den
trykkes jævnt ud.
Formen sættes i køleskabet og afkøles mindst 2 timer, den kan sagtens
stå et døgn i køleskab.
Overtræk: Chokolade og smør smeltes over vandbad, og når det er
smeltet, hældes det over müslimassen.
Formen sættes i køleskabet og er klar til brug, når chokoladen er
størknet.
Skæres ud i barer på 10x2 cm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her