Logo

Røget laks med kartoffelsalat og krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g røget laks i store tern
500 g nye kogte kartofler i skiver
1 spsk frisk koriander finthakket
1 spsk olivenolie
2 spsk balsamico eddike
100 g grofthakket skalotteløg
16 halve sorte oliven uden sten
Salt
Peber, friskkværnet

De skivede kartofler dampkoges i letsaltet vand i 7 - 10 minutter, eller til de er møre. De kommes i en serveringsskål og afkøles.

Koriander, olie, eddike, salt og peber piskes sammen i en skål. Kartoflerne fordeles på et serveringsfad sammen med laksen og løgene. Dressingen hældes over. Pyntes med de halve oliven.

Hertil serveres groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.738 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her