Logo

Kalkunbryst med pommes pastinak og sauteret kinakal.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g kalkunbryst
50 g mandler, skåret i flager
2 æg
50 g smør

Kalkunbrystet skæres i 1 cm. tygge stykker, paneres med æg der er pisket. let sammen, vendes i mandelflager og steges på panden i smør, drysses med salt og peber, når mandlerne er lysebrune, skulle de være stegt.

Pommes pastinak:
½ kg kartofler
¼ kg pastinak
50 g smør
1 kvist timian

Skræl kartoflerne, skær dem i 5 mm. tykke skiver, sautere dem i smør, drys dem med
salt, peber og timian, kog pastinakkerne i ca. 15 min. mos dem med lidt smør.
Taglæg kartoflerne i et ovnfast:fad, der er smurt med smør, kom pastinakmosen over de taglagte kartofler, læg igen et lag kartofler over, kommes i en varm ovn ved 200ºC i ca. 10 min.

Sauteret kinakål:
1 kinakål
½ dl solsikkeolie
1 blegselleri
2 gulerødder

Kinakålen snittes fint, gulerødderne skrælles og skæres i strimler, blegselleri skæres i skiver, det hele vendes i olie på panden, drysses med salt og peber. (det må ikke blive brunt) .

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 917 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her