Logo

Stegt kullerfilet med kold marineret kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g kuller filet
800 g pillekartofler
½ dl eddike
rugmel
salt
peber
sukker
1 porre
1 citron usprøjtet
1 peberfrugt
2 spsk dijonaise (sennep med majonaise, kan købes i butikker)
persille

Kold marineret kartoffelsalat:
Start med at koge kartoflerne. Kog evt. kartoflerne dagen i forvejen eller brug rester fra dagen før.
I en skål blandes en dressing af eddike, dijonaise, saft af citron, salt, peber og sukker. Heri blandes den fintsnittede porre og peberfrugt. De kolde kartofler skæres i skiver og blandes i dressingen. Og kartoffelsalaten smages til efter behag.

Kullerfilet:
Fileterne krydres med salt og peber og vendes i rugmel. Steges på en pande i ca. 2 min. på hver side.
Pynt med lidt hakket persille og server retten med en grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.086 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her