Logo

Små rejegeléer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g pillede rejer
250 g ærter
Klippet dild efter smag
½ dl fiskebouillon
½ dl hvidvin
Skal og citronsaft efter smag
6 blade husblas
4 salatblade
1 citron

I bunden af 4 portionsskåle lægges lidt friskklippet dild. Fyld halvt op med rejer, og helt op med ærter.
Bouillonen koges op, og smages til med hvidvin, salt og citronsaft.
Husblasen lægges i koldt vand i 5 min., krammes hårdt og smeltes i den lune bouillon.
Lad det afsvale lidt.
Hæld bouillonen i skålene, til ærterne er helt dækkede.
Stil geléen i køleskabet et døgns tid.
Vend geléen ud på et fad, og anret med salatblade og citronbåde.
Servér med en sennepsdressing rørt sammen af cremefraiche, sennep, og klippede krydderurter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 937 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her