Logo

Vanilleis - uden æggeblommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 dl fløde 13%
200 g brun rørsukker
½ vaniljestang

Kom fløden i en gryde sammen med sukker.
Flæk vaniljestangen på langs og skrab marven ud.
Kom det hele i fløden.
Kog det op og pisk grundigt i fløden.
Sigt den bagefter og frys den.
Rør flere gange under indfrysning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.771 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her