Logo

Sønderjysk surrib 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg magert fersk kogeflæsk
⅔ vand
⅓ eddike
4-5 laurbærblade
10-15 peberkorn
8 hele nelliker
salt
( krydderierne pr. l. væske )
1 blad husblas pr. l suppe
 

Kødet skal være uden svær, og man kan rolig skære fedt af efter ønske.
Kødet dækkes med kogelage-vand og eddike i ovennævnte forhold, der
bringes i kog og skummes.
Kødet koges mørt ved svag varme, tages op og afkøles helt.
Suppen skummes omhygeligt den koges ind og tilsættes den udblødte husblas.
Flæsket skæres i skiver og lægges i en skål. geleen hældes over, så
flæsket er dækket.
Surribben stilles koldt, til geleen er stivnet, gerne til næste dag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 840 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her