Logo

Rensdyrkølle med rødbeder, mild chili og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-5 kg rensdyrkølle
2 kg rødbeder
2 dl olivenolie
1 l bouillon
2 røde chili
250 g sorte oliven

Rensdyrkøllen befries for hinder og ridses i fedtet. Rødbederne skrubbes og skylles grundigt, halveres og gnides med olien. Rødbederne lægges i bunden af bradepanden eller et stort ovnfast fad. Rensdyrkøllen lægges ovenpå rødbederne, bouillonen hældes ved og dækkes med alufolie.

Rensdyrkøllen og rødbederne skal braiseres i ovnen ca. 6 timer ved 130ºC. Der hældes løbende bouillon over køllen. Efter 5 timers stegning drysses den hakkede chili og de sorte oliven over køllen og folien fjernes resten af stegetiden.

Stik en stegegaffel igennem køllen ind til benet. Når saften er klar er køllen færdig. Lad køllen trække en ½ time. Sigt og jævn bouillonen let og anvend ¾ liter. Pil skrællen af rødbederne og skær køllen i tynde skiver på langs, læg skiverne ovenpå rødbederne og kom saucen omkring. Drys med oliven og chili.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.055 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Penge kontanter, kan vi undvære dem?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her