Logo

Oksekød med broccoli og Dijonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

2 stk oksesteaks
500 g broccoli
2 spsk finthakket rødløg
2-4 spsk Dijonnaise
olivenolie
Salt og peber

Skær kødet i mindre stykker og drys det med salt og peber. Steg kødet på en pande i 2-3 minutter og tag op. Skær broccolistilken i tynde skiver, og buketterne i tynde skiver på langs. Svits dem i olie på panden.
Server broccoli og kød med et drys rødløg og Dijonnaise. Nudler eller bare lunt brød smager godt til.

Broccoli behøver slet ikke koges før den steges på panden. Rå broccoli skåret i tynde skiver kan også blandes direkte med en olie/eddike dressing. Lad den gerne trække 5 minutter før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her