Logo

Kylling i kokotte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store kyllingelår
150 g bacon i tern
1 løg hakket
150 g champignon i kvarter
300 g kartofler i store tern
1 spsk hvedemel
1 nellike
1 laurbærblad
2 dl hønsebouillon
salt og peber
olie til stegning
 
Bacon, løg, kylling og champignon steges godt af.

Drys 1 spiseskefuld hvedemel i rør rundt.
Tilsæt bouillon, nellike, kartofler og laurbærblad og stil gryden i ovnen ved 180ºC i ca. 45 min. Det sidste kvarter uden låg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.179 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her