Logo

Raclette med gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,5-2 kg racletteost
2 små stykker gedeost (ca. 250 g ) skåret i skiver
2,5 kg kartofler
lidt timian
1 glas mørke oliven

Bag kartoflerne i ovnen med skræl.
Læg skiver af gedeost i raclettepanderne.
Dæk med en skive racletteost og lad smelte.
Hæld osten over på en tallerken og drys med lidt timian.
Server med mørke oliven og bagte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.315 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her